top of page

2023-01-12 Tack för mig


Det är med kluvet hjärta jag beslutat mig för att stänga ner min blogg. Det blev ingen årsreflektion i slutet av 2022 och jag använder den inte längre så då känns det onödigt att betala för en domän som bara ligger och skräpar.


Kanske kommer jag att sakna det, förmodligen inte eftersom jag prioriterat andra saker.

Givetvis har 2022 bestått av så mycket gott och när jag ser i backspegeln på alla händelser, mitt rika liv och all kärlek som jag har omkring mig så känner jag mig så ödmjuk och tacksam.Året som gick bjöd på soluppgångar, solnedgångar, resor, konserter, barnbarnskramar, varmt systerskap och vänskaper. Det största var ändå att få välkomna mitt senaste barnbarn, ljuvlige lille Tristan som var så efterlängtad efter en lång tids kämpande och tråkigheter.


En sann gåva!


Livet går vidare och med öppet sinne kan vad som helst hända. Medgångar mottas med öppna armar i motvind lyfter draken så vad som än händer så är det utvecklande.


Önskar Er alla ett ljust och rikt år 2023

fyllt av glädje, värme och kärlek.


Allt kärlek!

Pia
bottom of page