Ett tecken!

Man kan lugnt säga att jag började skratta när jag såg lappen på bilden på en hängränna på ett hus i min lilla stad. Med tanke på hur jag försummat denna sida är det förmodligen så och det måste jag självklart råda bot på.

Lovade ju både mig själv och flera som frågat efter mina inlägg att jag skulle börja igen när saker fallit på plats på nya jobbet och livet stillat sig lite, så här är jag igen. Får väl se om jag får fler läsare än stolpen om jag börjar blogga regelbundet igen

Annars får det bli som när jag började för snart 10 år sedan, jag skrev bara för eget bruk och det räckte egentligen för mig, men efter ett tag hade jag helt plötsligt många följare.

Sedan jag var här sist har det givetvis hänt en del, jag har varit på tjejkryssning, varit i Skåne och hälsat på mina älskade älskade där, haft en veckas höstsemester, haft besök av min goa väninna från Falun, varit på jazzkonsert med Stacey Kent och mycket mycket mer. Första veckan på nya jobbet undrade jag däremot verkligen vad jag givit mig in på, men nu har jag landat och trivs väldigt bra.

Icke desto mindre trivs jag också med livet, har fått tid att tänka på vad jag vill och vad jag vill prioritera. En lätt åldersnoja har infunnit sig, då jag tycker att åldern börja ta ut sin rätt både i kroppen och ansiktet. Har lite svårt att förlika mig med min ålder men håller på att tänka ut lite knep för att få bukt med dessa tankar. Att tiden går är ju trots allt inget en kan göra något åt och något att vara tacksam för att få uppleva, där årstidernas gång innefattas.

Denna höst har vädermässigt varit helt ljuvlig och för en höstälskare som jag en lycka att glädjas åt. Mer än vanligt njuter jag av skogen, sjön och havet den här årstiden och det är svårt att fånga skönheten genom en kameralins, men några bilder har det i alla fall blivit.

Kärleksfullast,

Pia