top of page

Sinnlighet, mitt motto för året..

Man kan lugnt säga att mitt år börjat omtumlande och att jag upptäckt hur långt jag kommit i mitt själsliga jobb med mig själv under föregående år. Mitt nya ord för tillvarons villervalla är sinnlighet.

Hade en skön och avkopplande julledighet och efter knappt en veckas arbete efter nyår var jag ledig en vecka igen och styrde då kosan till Skåne och min älsklingar där. Så otroligt mycket de växt och utvecklats sedan jag träffat dem senast. Mitt farmorhjärta smälte som en isbit i öknen varje morgon när jag vaknade och fick de små mjuka armarna om min hals och hörde deras ordlösa pladder.

Plötsligt hände något annat också som jag definitivt inte var förberedd på, och under några veckor slog mitt hjärta extra hårt, det pirrade i maggropen och jag gick med ett fånigt leende på läpparna, men ibland är vissa saker inte meningen trots att det var ömsesidigt just då. Jag erfor en intellektuell kommunikation utöver det vanliga och mötte en vacker själ som för alltid kommer att vara min vän. Livet visade mig hur jag kunde handskas med situationen på ett helt annat sätt än jag gjort tidigare, trots att jag också öppet visat min sårbarhet.

Är tacksam för det och känner att jag lever sinnligare än någonsin. Försöker varje morgon välja att ge det bästa för dagen, glädjas åt små små saker trots vardagstristess med tidiga morgnar och sena kvällar hem från jobbet. Det finns alltid guldkorn att hitta, som gårdagen i skogen vid sjön med ett av barnbarnen. Det var förvisso inte en vardag, men ändock!

Har också hunnit boka in både sommarsemester till Spanien 4 veckor i juni och Rock at Sea i mars.

Med den starten på året så kan ju resten inte bli annat än helt fantastiskt.

Kärleksfullast,

Pia


bottom of page