Tiden går fort när man har roligt...

Swisch så har flera veckor på nya jobbet passerat! Jag trevar mig försiktigt fram och försöker hitta en plattform att utgå ifrån för att så småningom kunna utföra det jobb jag förväntas göra utifrån min kunskap samt mina erfarenheter vartefter saker och ting landar där de ska. Att bygga upp något som inte funnits är en otrolig utmaning, men inte heller det lättaste. Det är mycket rutiner som behöver byggas upp och jag är övertygad om att det kommer att bli ett väldigt roligt jobb sinom tid när allt satt sig, det känner jag med hela kroppen. Har snabbt kommit in i gemenskapen och känner mig oerhört uppskattad, vilket verkligen värmer.

Har också hittat tillbaka till loppisnöjena och har gjort några riktigt fina fynd, men det finaste för tillfället är nog en stor lampa med mässingsfot som väger så mycket att det inte vore roligt att få den på tårna, eller någon annanstans heller för den delen. Det är fint att ha kära vänner som loppiskompisar och känns härligt att jag kan gå på dessa utan att tänka på käre ex-särbon. Visst, när jag ser något som jag vet att han hade gillat så faller det sig naturligt, men inte annars.

Idag var det Slottsmarknad på Venngarns slott och det är en jätterolig loppis att åka på, vilket var tanken, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Trots att vi var ute i god tid stockade det sig i trafiken redan några kilometer innan avfarten mot slottet. Efter en kvart i bilkön såg jag en avfart på höger sida och föreslog att vi skulle strunta i marknaden, åka tillbaka och vända mot Skoklosters slott istället, eftersom jag visste att det pågår en Jane Austenutställning där.

Vi vände och fick en härlig dag på slottet bland kläder och miljöer från Jane Austens filmer, vackra slottssalar och picknick vid vattnet nära slottsparken. Vilken njutning, och ingen av oss ångrade att vi vänt.

Slutade söndagen med skön kundaliniyoga, som blivit en rutin jag inte vill vara utan.

Kärleksfullast,

Pia