När en dörr stängs öppnar sig en annan...


Jag är dålig på att stänga dörrar. Själsliga dörrar. Har alltid velat ha dem lite på glänt så att ljuset kan strila in ifall jag blir ensam och mörkrädd tills jag hunnit bygga upp lite mod för att dra till den lite mer och till slut dra igen den helt. Tycker inte om när någon annan smäller igen den mitt i ansiktet på mig innan jag är där, men ibland får en inte bestämma det själv.

Nu har en annan dörr öppnats för mig som jag är så otroligt glad och tacksam över.

Sedan en tid tillbaka har min längtan efter att jobba i Stockholm igen växt, jag har sökt några jobb och varit på några anställningsintervjuer varav jag varit nära, men inte nått ända fram.

I fredags ringde man från en av arbetsplatserna och erbjöd mig jobbet som vårdadministratör som jag sökt. Överrumplad, då jag inte trodde att jag skulle få det, bad jag om betänketid över helgen och efter ordentligt övervägande tackade jag ja till tjänsten igår och sade upp mig från mig nuvarande arbetsplats.

Det är oerhört spännande och jag känner mig förväntansfull.

Var?? Jo, jag har fått en helt nyinrättad tjänst som vårdadministratör på PMI Högspecialiserad smärta på Karolinska sjukhuset. Jag ska vara IT-länk, hjälpa till med att bygga upp en administrativ enhet och få många intressanta arbetsuppgifter som kommer att utkristallisera sig vartefter. Om jag är pirrig?! En hel del faktiskt. Det kommer att bli en riktig utmaning, men fantastiskt roligt.

Tror faktiskt att det vänder nu, men den själsliga dörren får förbli stängd ett tag.

Kärleksfullast,

Pia