Ompysslad...


Igår eftermiddag plockade jag upp min goa vän Maria för att åka hem till henne i Näsbypark och tillbringa kvällen tillsammans med lite gott att äta och dricka. Efter en kopp kaffe hos henne åkte vi till Täby Centrum för att handla och strosa runt en stund. Det slutade med att jag åkte därifrån med lite nya underkläder och en klänning, som fick bli min födelsedagspresent till mig själv eftersom jag fyller år imorgon.

I morse tog vi det lugnt innan vi klädde på oss och tog en promenad i strålande solsken och vackert vårväder. Så härligt!

Jag hade också bestämt med min älskade yngste son att jag skulle åka och hälsa på honom och hans fina Johanna i deras nya lägenheten i Hammarbyhöjden, som jag ännu inte sett, så efter lunch fortsatte jag dit. Så mysigt att få umgås med honom en stund innan Johanna kom hem från jobbet, även om det var minst lika mysigt när hon var hemma också. Vi tog också en promenad i vårsolen och han drog med sig sin mamma uppför Hammarbybacken för att njuta av den vackra utsikten.

De har en fantastiskt fin alldeles ny lägenhet som de inrett så smakfullt och jag kan inte annat än vara lycklig för deras skull. Eftersom jag fyller år imorgon ville sonen bjuda mamsen på middag, så medan jag satt och njöt i soffan lagade han den förberedda middagen tillsammans med Johanna.

Han är en fantastisk kock och det blev en otroligt god trerätters middag, minst lika fin som på vilken dyr restaurang som helst. Till förrätt blev det charktallrik med smått och gott, crostini med tomatsalsa och oliver. Huvudrätten bestod av helstekt lammytterfile som var så mör och perfekt tillagad så att det vattnades i munnen. Till det bjöds ugnsrostade grönsaker, hummus, ajvar, tzatziki, tomat- och persiljesalsa samt en fantastiskt fräsch sallad med granatäpple. Middagens avslutades med en kopp espresso och fruktsallad med vaniljglass.

Efter några härliga timmar tillsammas var det dags för mig att framåt sena kvällen börja åka hemåt.

Så glad och tacksam över den värme och kärlek jag fått denna helg, den kommer jag att leva på ett tag. Imorgon är jag ledig och då ska jag fortsätta att njuta av livet.

Kärleksfullast,

Pia