Bloggutmaning och första vårmånaden...


Under februari månad händer ingenting. Det är den månad på året som jag helst skulle vilja rita ett stort streck över. En riktig "lågmånad" som jag brukar uttrycka mig.

Då känner jag mig som i ett vakum. Allt går runt runt som i ett ekorrhjul utan att jag kommer någon vart. Är trött när jag kommer hem från jobbet och låter tystnaden och ensamheten ta över, orkar liksom inte så mycket mer. Oftast är det ok, men ibland blir jag arg på mig själv för att jag bara låter det vara så.

Det är förmodligen därför inget kommit på pränt här heller.

Men för en vecka sedan gick vi över i mars, MIN månad. Då energin och ljuset börjar komma tillbaka igen. Då jag börjar hitta på saker och då jag fyller år. Visserligen ingen ålder att tala om, men jag gillar själva födelsedagen, då jag får bjuda hem vänner, nära och kära och njuta av att ha fullt hus.

När jag var yngre tyckte jag om att bli äldre, nu tycker jag nog annars att det räcker. Vill hellre fylla åren med liv än livet med år.

Har också en del andra roligheter framför mig denna månad, men dem återkommer jag till så att jag har något att skriva om nu när jag återigen gått med i bloggutmaningen "blogg100 som jag deltog i tidigare. Det blir en ny "skrivspark" i rumpan.

Kärleksfullast,

Pia