Jag - en gästbloggare, det känns fint..


Jag har inte glömt, jag har inte varit ordlös men möjligen lite inspirationslös och jag har bara inte haft lust!

Ibland kommer de perioderna och förvisso kan det då löna sig att tvinga sig själv lite grann, för då hittar lusten tillbaka. Det gäller egentligen många saker där man tappar inspirationen för ett tag.

En sporre till att skriva igen fick jag för några veckor sedan när min gamla barndomsvän Maria, tillika bloggvän och cybervän, kastade ut en fråga om gästbloggare på hennes blogg. Jag behövde inte tänka två gånger för att ha bestämt mig, det kändes så självklart. Så roligt att få vara med på ett litet hörn av hennes läsvärda blogg och ett alldeles utmärkt tillfälle att kanske hitta nya bloggläsare själv. Då förpliktigar det ju faktiskt att skriva lite oftare också och så kanske inte blogg 100-utmaningen var helt förgäves.

Om Du vill läsa mitt gästinlägg hos Maria om att lyssna på sig själv och inte försöka vara alla andra till lags, kan Du hitta det HÄR.

Kärleksfullast,

Pia