Uppdaterat energiflöde..


Återigen en avkopplande helg med blandat smått och gott, precis så där som jag vill ha det.

Möjligen något litet inplanerat, men för övrigt tomt i almanackan så att jag kan dagen som den kommer.

Fredagkväll hos käre särbon med vin, tapas och en bra film var en lagom avslutning på veckan, precis som frukost på sängen var en lika härlig början på helgen innan jag skulle iväg på mitt en stund.

Eftersom jag sedan lång tid tillbaka, men kanske framförallt de senaste 6 åren, varit väldigt intresserad av den andliga sidan av vårt medvetande och gått några kurser i medialitet, intuition och andlighet, kändes det helt naturligt att boka tid för ett kristallbad - chrystal bath therapy, när möjligheten nu uppenbarade sig på Andrummet här hemma i min lilla stad.

Kristallbädden är en form av healing där man

använder sig av några specialslipade (vogelslipade) och belysta kvartskristaller, som kommer från Casa de Dom Inácio i Brasilien, John of God, som anses vara den mest begåvade och kraftfulla healern och andliga mediumet i vår tid. Personen som mottar behandlingen ligger på rygg med slutna ögon och " badar " i ljusenergin från kristallerna. Det färgade ljuset korresponderar till de sju chakran vilka är de energicenter som driver energin genom vårt energisystem. Ljus o färg lyser genom varje kristall i ett växelvis mönster och ger därigenom en helande effekt. En kristall-ljusbehandling balanserar upp den fysiska kroppen, energikroppen, den mentala kroppen, känslokroppen och stimulerar kroppens självläkning och cellförnyelse. Man uppnår ökat mentalt och fysiskt välmående.

Det var en oerhört skön upplevelse där kroppen gick ner i totalt viloläge. Kände inte så mycket under själva kristallbehandlingen, men blev lite skakig och kände mig påverkad efteråt.

Lite senare på eftermiddagen när särbon och jag sågs igen upplevde jag ett helt makalöst lugn och min rygg som jag haft sådan värk i den senaste veckan att jag till och med var tvungen att vara hemma från jobbet några dagar, var fullständigt borta. Jag var nästan tvungen att nypa mig själv i armen och sade flera gånger till honom att jag inte hade ont i ryggen, något jag normalt har varje dag. Faktum är att det fortfarande håller i sig!

Med den energin i kroppen fick jag ytterligare energi, fast av ett annat slag, när käre särbon och jag fick för oss att gå på bio och se "Bridget Jones's baby". Precis så där lagom lättsam, romantisk och oerhört rolig som gör att man går ut från bion med ett litet leende på läpparna.

Idag har vi varit på en hel drös med loppisar, vårt gemensamma helgnöje som vi roar oss med de helger vi ses och han inte jobbar. En kristallkaraff och en sprillans ny tunika fick följa med mig hem idag och vi hade den makalösa turen att vädret varit så ljuvligt att vi kunnat åka nercabbat hela dagen.

Söndagen har jag avslutat med fika och middag hos min älskade dotter tillsammans med min käre förste maken och hans fru eftersom minstingen Simon fyllde 7 år i onsdags. Helt otroligt vad tiden rinner iväg, det känns som igår som jag fick vara med när han föddes.

Jag är så tacksam och lyckligt lottad som har så mycket positiva energier i min omgivning.

Kärleksfullast,

Pia