Borta bra, men hemma bäst...


Efter en härlig, avkopplande och kärleksfull semester med alla nära och kära kändes det varmt och gott att sticka nyckeln i låset hemma i onsdags kväll. Hur mycket jag än trivs i Almuñecar är det ändå Norrtälje och min lilla lya som är mitt hem. Längtade efter sval luft och att kunna sova och röra mig utan att bli svettig på en gång. Är egentligen ingen värmedyrkare av stora mått, men jag älskar solen och energin den ger.

De senaste dagarna har tillbringats i mitt eget sällskap pysslandes i mitt hem. Nu har ljusa färger bytts ut mot varma höstfärger, gardiner är bytta och nya fräscha blommor står i fönstren och på borden. Tvättkorgen gapar tom och kylskåpet är välfyllt. Har målat några tavlor, stickat och läst färdigt en bok. Det känns som jag varit hemma i en vecka efter allt jag hunnit med, fastän det bara är några dagar. Har träffat käre särbon några korta stunder, mer blir det inte när han jobbar, men det får vi ta igen när han är ledig nästa helg.

På måndag är det jobb igen, tryggt, vant och strukturerat. Den bohemiska sidan får jag ge utlopp för på fritiden istället. Allt är som det ska vara..

Kärleksfullast,

Pia