Konsten att packa både rätt och lätt..


Jo då, jag är faktiskt en fena på att packa lätt om det verkligen är nödvändigt. Annars blir det nog en och annan klänning, kjol, top, några par skor och så där som åker med. I ärlighetens namn så ligger det nu ca 13 klänningar, ett antal toppar och några kjolar i min resväska. Plus underkläder, två baddräkter och några saronger. Skorna och necessären är inte packade än. Däremot 4 pocketböcker. Räcker det månne?! ;)

Skrev häromdagen hur jag gått upp i vikt en hel del det senaste året av diverse olika anledningar, så kvällen har ägnats åt att sålla ur alla kläder som sitter så att jag ser ut som en stoppad korv. Flera klänningar från förra sommaren funkar inte nu, så det är märkligt att jag ändå lyckades hitta så många. Nåja, det får bli ett höstprojekt att ta tag i, men nu ska jag njuta och inte tänka på de där extrakilona, vilket i och för sig är lättare sagt än gjort....

Konstaterar att jag har såpass mycket kläder med mig att jag kan ha flera olika varianter varje dag under de 19 dagarna jag ska vara i borta och vet med 150% säkerhet att jag kanske kommer att använda lite mer än hälften. Så varför då ta med sig allting, jag har ju faktiskt åkt med enbart handbagage några gånger när jag varit där i 14 dagar och det har fungerat alldeles utmärkt. Jo, för man vill ju ändå ha valmöjligheter! Och sommarklänningar är faktiskt väldigt lätta. Försöker jag i alla fall intala mig själv. Tror inte att jag är ensam om det faktiskt!

I handbagaget ska laptop och systemkamera med extra objektiv ner, sen så är jag redo. Två kvällar kvar innan resan och jag är i princip klar. Känner mig helt klart nöjd!

Kärleksfullast,

Pia