Laddar för semester...


Nu närmar den sig med stormsteg, min semester som jag toklängtar till.

På fredag sitter jag på denna balkong i Almuñecar, sippar på ett glas vin och stormtrivs. Känner redan dofterna, värmen och de välbekanta ljuden från vågorna och livet från paseon nedanför.

Med mig har jag min mellanmusketör, tillika melllanbarnbarnet Noel, som ska förgylla min tillvaro ensam en vecka innan resten av familjen kommer ner.

Då kommer också mina älskade söner med respektive, så vi blir ett stort härligt gäng tillsammans med kära papsen, mina bröder och alla andra nära och kära som bor där. Himmel vad jag kommer att få skratta och känna att jag lever och har så mycket kärlek omkring mig!!

Har fullt upp varje kväll med goa vänner, käre särbon och packning fram tills vi åker på fredag morgon och med skön spansk musik i bakgrunden dansar jag runt här hemma och njuter av att plocka fram lätta tunna sommarklänningar och sandaler, baddräkt och saronger för att lägga ner i resväskan.

Snart.... mycket snart!!

Kärleksfullast,

Pia