Tänk om man kunde spara alla vårläten i en burk och öppna när man behöver..


Idag har jag hört måsar och tärnor, hackspett och koltrast, och säkert en mängd andra fågellägen som jag inte kan identifiera. Hela skogen myllrar av vårläten, liksom vid klipporna vid havet.

Den här helgen har verkligen gått rasande fort och solen har till största del visat sig från sin alldeles mest strålande sida.

Gårdagen tillbringades tillsammans med särbon på loppisar, strosande i min lilla stad och hemma hos honom och då hann jag inte ens med ett blogginlägg.

Idag har jag hunnit med både en skön picknickstund vid havet med min kära vän Anne och en promenad och picknick i skogen vid sjön Erken tillsammans med min älskade dotter och svärson med det yngsta barnbarnet med kompis.

Sade till min käre svärson när vi gick i skogen och pratade att jag önskat att man kunde spara alla härliga vårläten i en burk för att ta fram och lyssna på när man behöver stilla sig.

Skogsfåglar fyller mig med glädje, men det måste vara min kärlek till havet som gör att jag finner en sådan otrolig harmoni på en klippa med stilla vågskvalp och skriande tärnor och mås i bakgrunden.

Nu går det undan i naturen, så det gäller att hänga med i svängarna!

Blogginlägg 30/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia