Omgiven av goda energier..


Nu är bloggpausen över för denna gång. Kom hem från Skåne sent på måndag kväll fylld av kärlek och goda energier.

Att tillbringa några dagar hos min älskade äldste son och hans underbara fru ger mig alltid så oerhört mycket. 4 dagars kvalitetstid som gör att det känns som jag varit borta flera veckor när jag kommer hem igen pigg och utvilad både till kropp och själ.

Våren hade definitivt kommit längre i Landskrona är här hemma, krokusarna lyste i vackra färger på gröna gräsmattor, tussilagona blommade och träd och buskar stod i knopp. Bara på de dagar jag var där slog knoppar ut och sista dagen var det till och med 16 grader varmt. Inte undra på att det gick undan. Kameran har gått varm och det känns gott att kunna titta på alla underbara bilder som jag och min kära sonhustru tagit.

Vi har åkt på utflykter till Dalby stenbrott, havet och ut i naturen, jag och kära sonhustrun, jag och käre sonen och givetvis alla tre tillsammans, liksom jag njutit av att bara vara tillsammans med dem helt utan planerade aktiviteter. Jag har skrattat så tårarna sprutat och jag nästan kissat på mig och gråtit av glädje och beröring. Att vara så känslomässigt nära är helt underbart.

Hemma har veckan rullat på i raketfart och tankarna snurrar nästan i samma hastighet. Man kan lugnt säga att det rör sig mycket i mitt huvud och energifält just nu.

Ikväll avslutade vi den mediala kursen med en seans som en annan grupp höll i för första gången. Det var helt fantastiskt och de var så otroligt duktiga. Flera i min grupp fick besök av bortgångna nära och två av kvinnorna i den andra gruppen fick i målningar som de målade till sig mina energier och allt stämde. Nu hoppas vi alla som deltagit att det snart blir en fortsättning på vår kurs, för det går inte att beskriva hur mycket det tillför.

Nu ska jag fortsätta hålla kvar känslan från Skåne och kvällens fina möten, så kommer jag att gå en strålande vår till mötes här hemma.

Blogginlägg 28/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia