Glädje, healing och själanäring...


Så har jag varit på näst sista gången i kursen om intuition och mediumskap där vi under de gånger vi träffats sedan januari berört olika delar av medialiteten.

Ikväll jobbade vi med healing och det var otroligt häftigt att både ge och ta emot. Jag är en person som ser ljus och färger i det mesta jag gör, så både i mottagande av andevärlden, healing, energier och att tyda målningar ser jag mycket färger och ljus.

Det är en härlig grupp kvinnor, alla med samma nyfikenhet och vilja att lära sig mera, och för varje gång vi träffats har det "lossnat" mer och mer.

Med största sannolikhet är det just därför jag nu är inne i en väldigt intensiv tankeperiod. Hjärnan behöver helt enkelt bearbeta alla intryck som jag får till mig.

Tyvärr kunde jag inte vara med förra gången eftersom jag var sjuk, då det var psykometri och energiavläsning som var ämnet för den kvällen.

Då fick också alla deltagare göra en målning med strykjärn, där man färgar det varma strykjärnet med tre valda färger och sedan stryker det på ett vaxat papper. Efter detta skulle man tolka varandras bilder.

Bad att få göra målningen ikväll och resultatet ses på bilden ovan. Det blev många tolkningar av min bild och det är spännande vad man kan läsa ut om man vänder den åt olika håll. Jag valde färgerna guld, orange och grönt och med tanke på att jag målade halva strykjärnet riktigt orange är jag förvånad att jag inte fick ut mera av den färgen i bilden. Det är också svårt att till fullo återge färgerna när man fotograferar en bild, men den blev riktigt häftig.

Tidigt i morgon bitti flyger jag till Skåne för att hälsa på min älskade äldste son och hans underbara fru och blir där till måndag kväll. Det ska bli så härligt att möta våren i Landskrona och få rå om dem riktigt ordentligt några dagar. Avståndet mellan oss är alldeles för långt, men när vi ses är det verkligen kvalitetstid.

Har bestämt mig för att inte skriva några blogginlägg under dessa dagar, så bloggutmaningen får anstå tills jag kommit hem igen.

Kvällen gav mig en fantastisk glädje och själanäring och jag vet att kommande helg kommer att ge mig minst lika mycket av den varan.

Blogginlägg 27/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia