Den som söker skall finna..


Under många års tid nu har jag varit på väg någonstans dit jag inte riktigt vet. Jag har inte alltid varit den sökare jag är idag, även om jag alltid funderat mycket rent existentiellt, men många händelser i livet har fått mig att inse att det finns något annat än det här.

Hade länge tänkt att jag ville gå till ett medium, men vågade inte riktigt förrän för lite mer än tre år sedan. Det var en häftig upplevelse och gav mig mersmak. Ytterligare ett och ett halvt år senare gjorde jag det igen och efter det gick jag min första kurs i andlig utveckling.

Under de månader jag var sjukskriven för utmattningssyndrom upplevde jag saker under meditation som stärkte min tro om att det finns en annan dimension och som gav mig styrka.

Imorgon är sista tillfället i ytterligare en kurs jag går, om intuition, mediumskap och andlig utveckling och jag hoppas verkligen att det blir en fortsättning. Den har, liksom den andra kursen, givit mig så mycket och jag kommer närmare och närmare att lyssna på den där inre rösten som är så lätt att rycka på axlarna åt. Tror att det är därför det rör sig så mycket i mina tankar just nu. Har ju den hårda vägen fått erfara vad som kan hända om man inte lyssnar på sin magkänsla.

Blogginlägg 26/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia