Kärleksboostad..


Den här påskhelgen har gått i en rasande fart. Gårdagens blogginlägg föll helt i glömska då dagen fylldes med nära och kära som kom för att gratulera mig. Jag hade bakat lite smått och gott och vid tvåtiden på eftermiddagen fylldes hemmet med stim och stoj. Jag gillar att ha huset fullt och att fixa fika och middagar, har alltid tyckt att det varit mysigt. När siste man lämnat lägenheten blev min goa vän Susse kvar och vi beslutade oss för att ta en promenad till sushirestaurangen för att hämta middag. Så blev det, och sedan blev vi sittande framåt sena kvällen diskuterande livet, ett ämne som verkligen är outsinligt.

I morse bjöd jag hit min kära vän Anne på morgonkaffe för att sedan ta en kort promenad med i solskenet innan det var dags för middagsförberedelser för att min kära dotter med familj och den älskade yngste sonen och hans flickvän skulle komma på middag. På allas begäran gjorde jag färsbiffar i champinjonsås med hemlagat specialmos. Det är inte ofta barnbarnen är tysta vid matbordet, men när detta serveras är det tyst och de ber att få mera. Svärsonen som är utbildad kock (fast han jobbar inte som det) älskar denna rätt, liksom mina söner. Ja, uppenbarligen alla! Kan man få ett bättre betyg?!

Trots full fart i två dagar, eller kanske just för att det varit det, tog jag lite senare bilen för en tur till särbon och när jag ändå var ute och for åkte jag till ett av mina favoritställen och satte mig på bergsknallen för en stunds filosoferande. Är inne i en period då jag har väldigt mycket i huvudet, ibland vet jag inte var tankarna börjar och var de slutar. Då finns inget bättre än naturens helande kraft. Sinnet stillar sig för en stund och själen får ro.

Har fått så mycket värme och kärlek denna påsk så det borde räcka länge nu, fast jag saknar min äldste son och hans underbara lilla fru.

Men snart så! Nu är det bara tre arbetsdagar för mig denna vecka och sedan bär det av ner till Landskrona. Det kommer att bli underbart!

Blogginlägg 23/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia