Kärleksfull påsk..


Första jobbveckan efter min långa bortovaro och jag märkte ju längre veckan gick hur trött jag faktiskt är. Var toktrött på jobbet under eftermiddagen idag och tänkte att jag kommer att stupa i soffan när jag kommit hem, men nej då!

Efter att ha uträttat lite ärenden, handlat färska blommor och hälsat på bröderna Bus åkte jag hem för att baka.

Hällde upp ett glas vin, satte en bulldeg och sen kom den där otroliga energin som människor brukar fråga mig var den kommer ifrån, och ibland vet jag det inte själv. Den kommer ofta när jag gör något jag älskar att göra, och ikväll kom den från bakningen. En enkel ekvation egentligen, eftersom det man älskar att göra kommer från hjärtat och från hjärtat kommer energin!

Det blev inte bara vaniljbullar utan även en falsk toscakaka som är så sagolikt god.

Imorgon är det Långfredag, en dag som för mig är jämnställt med stillhet, lugn och ro, gärna med Johannespassionen eller någon annan klassisk passionsmusik i bakgrunden här hemma. Sjunger inte för tillfället, annars hade det varit en dag då en påskkonsert alltid varit given. Denna Långfredag ska jag åka till Stockholm och gå på Dramaten tillsammans med en väninna och se Utvandrarna.

Resten av påskhelgen skall tillbringas med nära och kära, med eget födelsedagsfirande och middagar. Precis så kärleksfull som en påsk ska vara.

Blogginlägg 20/100 i #blogg100.

Kärleksfullast,

Pia