Lite flärd som kontrast..


När tunga saker sker i världen, oavsett om det är ute i den stora vida världen eller min egen lilla sfär på jorden, känns det faktiskt helt ok med lite flärd i tillvaron. Det kan tyckas banalt, men jag tror att man behöver något ganska ytligt som kontrast till det andra ibland.

Ikväll ordnade Norrtälje handelsstad en tjejkväll bland butikerna i citykärnan. Det betyder att man hämtade ut en tom goodiebag på Interflora mellan kl 17.30 - 19.30 för att samla saker och shoppa i, och deltagande butiker höll öppet till kl 21.00. I alla butiker bjöds på bubbel och tilltugg medan man lite lojt kunde strosa omkring och se om det var något som passade. Alla butiker hade dessutom erbjudanden, rabatter och tävlingar.

Hade egentligen inte tänkt mig gå ner på sta'n, men älskade dottern ringde och undrade om vi inte kunde göra det, och så blev det. Vi hade några mysiga timmar tillsammans när vi flanerade från butik till butik, provade lite kläder, bubblade och babblade.

Nu håller jag bara tummarna att jag vinner någon av tävlingarna jag deltagit i ikväll. Den ena var att hashtagga en instagrambild från kvällen med #tjejkvällnorrtälje och den andra att mms:a en bild på ett kvitto om man handlade för över 400:- för att delta i en utlottning av fina saker från alla butiker som deltagit under kvällen. Det skulle ju passa alldeles ypperligt med tanke på att jag fyller år på söndag!

Annars så blev det en poncho och en klänning i alla fall.

Blogginlägg 19/100 i "blogg100

Kärleksfullast,

Pia