Glad att vara på gång igen..


Det är härligt att man när man varit sjuk länge blir så glad när man märker att orken börjar återkomma. Att det finns ett liv utanför hemmets väggar och att man faktiskt saknat det och allt annat utanför som man är van att göra.

Idag har jag haft en skön fredag med lång sovmorgon. Har ju precis som vanligt när jag får sova efter min egen dygnsklocka vänt lite på dygnet, men nu är det dags att vända tillbaka igen. Börjar hitta tillbaka till min gamla energi och känner mig nästan helt återställd från den akuta bronkiten och de svullna bihålorna, bortsett från att jag är oerhört trött och får rejäla hostattacker på nätterna fortfarande. Cortisonkuren har gjort susen och astman har gått helt tillbaka.

Imorgon blir det andra gången i en ikonmålningskurs i Uppsala som jag och mamsen går på, så jag tog en biltur till käre särbon på sena eftermiddagen för att hämta en lampa som jag lånar av honom till dessa tillfällen. Det behövs nämligen en vinklingsbar lampa med bra ljus, och det är precis vad han har.

Det var skönt att komma ut en sväng och jag blev sedan också bjuden på middag hos min älskade dottern med familj. Så himla mysigt att få krama barnbarnen igen, även om de alla tre börjar bli så stora att det där med pussar och kramar inte är så självklart längre. Tror faktiskt att det är minste musketören Simon, 6,5 år som är mest bestämd på den punkten för tillfället. Nej fy, pussar får man bara ge på håret, ingen annanstans. Men det spelar ingen roll för kramas får man i alla fall!

Blogginlägg 15/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia