Hoppet är det sista som överger en..


Tänk om jag vaknade en morgon och den dagen skulle vara den dagen då jag hämtar mina lotter från Miljonlotteriet i brevlådan och jag har vunnit en storvinst. Eller om det den gången jag spelar på Harry Boy, vilket jag och en kär väninna brukar göra ibland, är "våra hästar" som ger utdelning!

Jag har i omgångar under årens lopp prenumererat på lotter från Miljonlotteriet, dels för att jag tycker att överskottet går till ett välgörande ändamål, IOGT-NTO:s verksamheter som arbetar för att ingen ska behöva växa upp i en värld av missbruk, och dels för att man faktiskt vinner små nätta summor med jämna mellanrum som man kan spara på ett vinstkonto.

Senast jag var med samlade jag ihop till en Kärcher fönstertvätt på mitt vinstkonto och den är bland de bästa nyttoprylar jag har här hemma. Onödig kanske en del tycker, men det är en fröjd att tvätta fönster!

Självklart hoppas jag som alla på den där extra vinsten, den där som kan ge mig en guldkant i tillvaron och som gör mig lite rikare, och hoppet är ju som alltid det sista som överger en vad det än gäller. Idag vann jag i alla fall 200 kr och det täcker ju faktiskt månadens lottköp, samtidigt som jag också deltar i en Jackpotchans med mina nitlotter också. Skam den som ger sig!

Idag har jag njutit av årets första frukost på balkongen i solskenet och tagit en minipromenad i ett strålande vårväder. Lite trött och väldigt blek om nosen, men ack så skönt det var!

Blogginlägg 13/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia