Glädje i brevlådan..


Döm om min förvåning när jag idag passerar brevlådan och ser att det ligger ett paket där som nätt och jämt får plats. Funderade över vad det kunde vara, men hade inte tid att öppna det utan tog det med mig för att öppna hos käre särbon, dit jag åkte efter dagens läkarbesök för att min bostadsrättsförening stängt av vattnet i alla lägenheter idag för att utföra arbeten med avloppsledningar.

Blir jätteglad när de vykort och visitkort jag beställt för någon vecka sedan på min fotokonst ligger i paketet, en vecka tidigare än utlovat.

Nu ska jag lägga ut dem för försäljning på min hemsida, börja smida planer och höra mig för var jag skulle kunna få ha nästa utställning. Om någon som läser detta har tips eller vet någon jag kan kontakta så får man jättegärna höra av sig till mig via mitt kontaktformulär. Ingen vore mer tacksam än jag.

Beträffande infektionen jag har i min kropp har det verkligen gått troll i den och tyvärr var jag således även idag nödgad att kontakta husläkarmottagningen då pipet i luftrören inte velat ge med sig. Kombinationen akut bronkit, min astma och svullnad bihålor blev lite för mycket för lilla Pia.

Jag fick inhalera luftrörsvidgande på mottagningen och känner mig redan nu betydligt mera lättad. Det blev ytterligare 7 dagars sjukskrivning, likaledes en kortisonkur och avsvällande under samma period. Så nu är det slutdiskuterat om detta och jag ser bara fram emot ett tillfrisknande.

Blogginlägg 11/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia