Längtan..


Längtan, vilket vackert ord! Det bär med sig en känsla av något positivt, något som man ser fram emot. Jag försöker alltid ha några saker i månaden som jag längtar till, som ger mig energi och fyller mig med glädje.

Det jag längtar mest efter just nu är att bli frisk, så att jag kan få ny energi och ork till att bli fysiskt aktiv igen.

På lördag fyller ett av mina älskade barnbarn 9 år och jag längtar efter att få krama om honom!

Häromdagen bokade jag flyg ner till Skåne till min älskade äldste son och hans underbara fru och det är något som jag längtar oerhört mycket efter. Det har blivit en tradition att åka dit Kristi Himmelsfärdshelgen, men i år blir det första helgen i april istället, och det ska bli så fantastiskt härligt.

Anledningen till att det inte blir då det brukar är att jag Kristi Himmelsfärdshelgen ska åka till Karlstad med tre väninnor för att fira att en av dem fyller jämna år och besöka Lars Lerins utställning på Sandgrund, också något som jag längtar till.

Jag längtar till påsken, närvaro och umgänge med nära och kära. På Långfredagen ska jag och en kär väninna se Utvandrarna på Dramaten och på Påskdagen fyller jag år. Det kan väl tyckas att det inte är så mycket att längta till, men jag är tacksam för varje dag, varje vecka och år av erfarenheter och kärlek som jag kan lägga till i mitt liv.

Jag längtar till våren och sommaren, sol, värme och ljusa kvällar, men mest av allt längtar jag alltid efter mina barn och barnbarn och all den kärlek jag både får ge och ta emot.

Blogginlägg 10/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia