Lördagslunk..


Börjar redan fundera på vad jag givit mig in på egentligen, idag tryter orden i samma takt som orken. Efter 4 dagars antibiotika har infektionen ännu inte vänt, huvudet är fortfarande tungt och jag piper som en kattunge. Får väl låta det gå någon dag till innan jag kontaktare läkaren igen, för det här går verkligen inte.

Den lilla energi jag hade igår använde jag till att påbörja en tavla på en fantasifågel. En av mina favoritfåglar är den lilla kråkfågeln lavskrika med sin otroligt vackra roströda fjäderdräkt och jag använde den som förebild. Har aldrig sett en lavskrika i verkligheten eftersom den är vanligare norröver i landet, men det vore kul att få se en någon gång. Lavskrikans betydelse enligt Solöga är att känna tillit till omvärlden i alla situationer.

Idag är det således redan lördag och jag vet inte vart veckan tagit vägen. Ikväll är det Melodifestival och i normala fall hade jag suttit bänkad i soffan, men eftersom käre särbon kommer hit så blir det nog en bra film istället eftersom han är totalt ointresserad av den sortens jippo, som han uttrycker sig. Vad gör man inte för lite sällskap, jag får helt enkelt titta på reprisen i lugn och ro istället. ;)

Se där, det blev några rader i alla fall!

Blogginlägg 9/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia