Dagarna inom parentes..


Dagarna inom parentes brukar jag kalla de dagar i livet som existerar, men som jag inte vill räkna. Igår var en sådan och därför blev det heller inget blogginlägg. Visst, jag skulle ju kunna efterdatera, men det känns ju lite fuskigt! Det får väl bli två idag istället. ;)

Tog mig till doktorn eftersom jag redan varit hemma 1 vecka utan att bli bättre och tur var väl det. Jag har akut bronkit och behövde helt enkelt antibiotika.

Orkade knappt åka till läkarmottagningen och än mindre handla, men tvingade mig in en snabbis i affären. Efter första tabletterna i kuren och en bit mat i magen somnade jag och sov nästintill oavbrutet från kl 15 på eftermiddagen till kl 07 på morgonen och vaknade av en strålande morgon. Det var uppenbarligen behövligt!

Blogginlägg 7/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia