All woman..


Dag 6 i bloggutmaningen och fantasin tryter redan. Hur ska detta gå? Brukar funderar på hur man som författare gör, det är ju liksom inte alltid att bara att slå på den där skrivaknappen. Fast så är det å andera sidan med kreativt skapande överhuvudtaget. Finns inte inspirationen så blir det oftast inget heller, eller kanske i alla fall inte med känslan man är ute efter.

Har sovit otroligt dåligt de senaste nätterna pga hostan trots dämpande hostmedicin. Vaknade vid halv fyratiden i morse och insåg att jag inte skulle somna om, så jag tog min bok och låg och läste några timmar tills solljuset letade sig in mellan persiennspringorna och fåglarna började ta ton utanför fönstret. En härlig morgon och det kändes som jag fick lite energi för stunden.

Eftersom det är internationella Kvinnodagen idag kommer här en skön låt med en av mina favoritsångerskor från 80-talet. Vissa går aldrig ur tiden. Njut och ha en helt fantastisk dag alla medsystrar och män till till de samma. I slutänden handlar allt om att visa respekt för varandra, vilket kön man än tillhör.

Blogginlägg 6/100 i #blogg100

Kärleksfullast,

Pia