Räddaren i nöden..


Inte mycket som händer här idag, jag fortsätter min konvalescens med varmt te, lite halstabletter och näsdukar, och det känns kanske något bättre idag om än långt ifrån bra. Orken lyser med sin frånvaro och jag blir trött bara av att koka lite kaffe. Nog om det nu, det kan ju bara bli bättre.

Idag har jag två räddare i nöden, eller egentligen tre. Den första är Mr Selfridge. Och hur lägligt släppte inte Netflix den tredje säsongen då, precis nu när jag ligger här som ett litet ynk och inte orkar mycket annat än att ligga i sängen och kolla på filmer och serier i laptopen eller läsa några rader i någon bok.

Den andre och tredje är käre särbon med en av sönerna, som efter att jag hittat en nästan ny begagnad kyl och frys på Blocket åker till Solna och hämtar den åt mig och installerar den och tar med sig den gamla härifrån. Tacksam! Undrar om jag orkar slänga ihop en sockerkaka att bjuda på när de kommer med den, det borde ju inte ta så mycket på krafterna.

Och vad har jag mer gjort hittills, jo jag har beställt nya visitkort och lite olika vykort på min fotokonst till försäljning. Ska bli spännande att se när de kommer.

Thats that! Nu fortsätter jag mitt umgänge med Mr Selfridge.

Blogginlägg 5/100 i "blogg100

Kärleksfullast,

Pia