En olycka kommer sällan ensam...


Det finns hundratals olika talesätt för när saker går emot en, bland annat det som står i rubriken. Det kan ju också vara så att det som inte dödar det härdar och det må vara fallet, men ack så jobbigt när det sker.

Inte nog med att jag ligger här och hostar och snörvlar, ser ut som en clown med alldeles blekt ansikte och stoppröd näsa utan till råda på allt fick min kombinerade kyl och frys för sig att inte vilja vara med längre. Upptäckte det igår kväll när jag skulle kyla ner min onda hals med lite glass och märkte att den inte hade samma fasta form som glass ska ha, utan mera som en sås.

Började känna på allt annat som låg i frysen och insåg att det faktiskt inte stod riktigt rätt till. Även i kylen hade temperaturen höjts betydligt från vad det ska vara för att vara hälsosamt för maten. Jo då, det blev akutsamtal till min älskade dotter som redan tidigare tillsammans med käre svärsonen varit och lämnat en nytillagad och varm chili con carne till den sjukliga modern/svärmodern. Hon fick slita sig från Melodifestivalen för att hämta mina frysvaror och jag fick tömma frysen på det som gick att rädda och slänga resten. Kylvarorna står nu så fint på min balkong.

Eftersom jag är en positiv person och försöker se det mesta från den ljusa sidan, så är jag glad att det inte är sommar utan utomhustemperaturen håller en så bra temperatur för att kunna använda balkongen som kylskåp och eftersom jag skulle behöva gå ner några kilo i vikt, så är det helt ok att äta havregrynsgröt och dricka kaffe några gånger om dagen.

Man brukar säga att man får tre oturssaker efter varandra, så nu räcker det. Fick ju bärga bilen för några veckor sedan också. Det positiva är ju att nu blir det inte fler. ;)

Blogginlägg 4/100 i utmaningen #blogg100

Kärleksfullast,

Pia