När kreativiteten tar överhand..


Tanken med att byta bloggportal var ju att jag skulle bli lite flitigare med skrivandet, men som man märker så blev det inte riktigt så på en gång.

Tiden har runnit iväg, eller man kan väl i ärlighetens namns säga att skrivandet varit lågt prioriterat, det är andra sidor av min kreativitet som tagit över handen. Det behövs förvisso inga långa inlägg, en summering av dagens tankar och händelser är ju min mening med detta.

Är så lycklig över att jag kommit in i en kreativ period eftersom dessa perioder ger mig en harmoni och får mina myllrande tankar att stilla sig och hitta rätt plats i hjärnkontoret. Ängeln på bilden, som jag kallar "Den kärleksfulla ängeln", är en av flertalet tavlor jag målat de senaste veckorna.

Penslarna har således fått jobba och min nya kamera börjar få visa vad den går för.

Jag började också för några veckor sedan på en kurs i ikonmålning tillsammans med min mamma, och det är en otroligt intressant konstform. Kursen är ca 1 gång i månaden under våren, och under dessa gånger ska en ikon som jag valt växa fram ur mina händer. Fantastiskt spännande och jag kommer så småningom att visa det färdiga resultatet.

Är snart tillbaka!

Kärleksfullast,

Pia