Välkommen


Skam den som ger sig, men det blev en nystart med en helt ny blogg i alla fall! Nu har jag nog hittat det jag vill ha. Den känns fräsch och färgstark. Länk till den gamla bloggen finns naturligtvis med ovan. Kanske jag integrerar den helt i den nya så småningom, men just

nu känns det som det funkar bra så här också.

Det är så mycket funktioner som är helt annorlunda än de jag tidigare jobbat med i gamla bloggen, så det tar ett tag att sätta sig in i allt. Nu har jag suttit i timtal för att lista ut saker och ting och få det hyfsat snygg som jag vill.

Kanske blir det ändringar, kanske inte.

Har ännu inte riktigt bestämt om jag ska köpa mig ett eget domännamn, jag har ju redan det i och med hemsidan för min fotokonst, så i så fall blir det ett helt nytt.

Det känns som ett avstamp i alla fall, väldigt roligt och helt rätt!! Sen får jag se om jag fortsätter här elller backar tillbaka.

Eller nej, förresten, man ska aldrig backa tillbaka om det inte känns helt tokfel!

Varmt välkomna, gamla och nya läsare. Så roligt att just Du är här. Det vore roligt om Du ville lämna en kommentar på vad Du tycker om utseende och innehåll. Tack!

Kärleksfullast, Pia

#Ombloggning